DELEN

December is een echte cadeau maand. Begin december wordt Sinterklaas gevierd, waarbij meestal ook cadeautjes worden gegeven. Daarnaast is het ook steeds gebruikelijker om met kerst cadeaus te geven aan elkaar. En misschien zijn er bij jullie ook nog wel gezinsleden, vrienden of kennissen jarig. Kortom: reden genoeg voor feestjes in december. Maar ondertussen is de inspiratie voor leuke cadeaus wel een eind op geraakt. Doe nieuwe ideeën op met deze 10 gave kerstcadeaus van radbag voor onder de boom!

1. Bureaustofzuiger

Is het bureau van jouw kind, partner of collega altijd een puinhoop? Of heeft degene voor wie jij een cadeau koopt huisdieren die veel haren loslaten? Dan is een mini bureaustofzuiger een leuk idee. Zo’n stofzuigertje werkt op batterijen en neemt maar weinig ruimte in. Zo is een bureau of tafel in no time weer netjes en schoon!

2. Laptop onderzetter

Een laptop onderzetter is ideaal voor degene die vaak met zijn laptop op schoot zit. De onderzetter heeft gaatjes die zorgen voor genoeg koeling van de laptop. Bovendien zit er een handige mousepad op voor als je met een muis werkt. En er is ruimte voor je smartphone én voor een lekker kopje koffie of thee!

Laptop onderzetter

3. Luxe woondeken met mouwen

Een voortdurende ergernis voor mensen die graag met een dekentje zitten: dat hun armen altijd koud worden. Koop jij een kerstcadeau voor iemand die er van houdt om met een dekentje op de bank te kruipen? Dan geef jij natuurlijk een mooie, luxe woondeken met mouwen cadeau!

4. Woordenboek poster

Ben jij meer in voor flauwe grapjes? En vindt degene die jij hebt getrokken deze dingen ook leuk? Dan is deze mooie woordenboek poster misschien een leuk cadeau. Je kunt zelf de poster personaliseren met een woord, uitspraak en beschrijving. Heel leuk voor aan de wand!

Woordenboek poster

5. Gepersonaliseerde fotomok

Een cadeau dat eigenlijk altijd wel van pas komt is een koffiemok. En wil je gaan voor een mooi, betekenisvol cadeau, dan ga je voor een gepersonaliseerde fotomok. Je kunt een of meer foto’s insturen om ze op de mok te laten drukken. En vaak is er ook nog ruimte voor een korte persoonlijke tekst.

6. Zwarte wijnglazen

Wijnglazen zijn doorgaans doorzichtig, zodat je meteen kunt zien wat erin zit. Wil jij de tafelschikking eens veranderen of iemand verrassen met een origineel cadeau? Dan zijn zwarte wijnglazen een leuk idee!

Zwarte wijnglazen

7. Persoonlijke keukenschort

Wat is er nou leuker dan een persoonlijk cadeau met de kerstdagen? Een keukenschort is heel mooi te personaliseren. Je kunt er een mooie tekst op laten drukken of je gaat voor een afbeelding. Een ideaal cadeau voor iemand die graag kookt (of juist helemaal niet!).

8. Persoonlijke snijplank

Om door te gaan op het koken: wat dacht je van een mooie snijplank? Deze snijplank kun je met een grappige tekst bestellen. Maar het is ook mogelijk om de tekst zelf aan te passen. Je kunt er dus ook zelf een leuk grapje of juist een lieve tekst op laten afdrukken.

Snijplank

9. Weglopende wekker

Is degene voor wie jij een cadeau koopt een echte uitslaper? En komt hij/zij regelmatig te laat? Dan is een weglopende wekker een goed cadeau. De wekker staat op wieltjes en verplaatst zichzelf zodra het alarm afgaat. En dat doet hij zó snel dat je geen keus hebt: je moet wel uit bed komen om hem weer stil te krijgen.

10. Gepersonaliseerde deurmat met foto

Heb jij nog ergens een leuke, grappige of lieve foto waar je wat mee wilt? Dan kun je hem bestellen als deurmat. Dit idee is ook erg leuk voor de feestdagen. Je kunt niet alleen zelf de foto opsturen, maar ook de tekst aanpassen.

Persoonlijke deurmat

Een cadeau vinden voor onder de kerstboom kan best moeilijk zijn. Zeker als je al een heleboel feestjes hebt gehad in december. Gelukkig heb je met deze 10 voorbeelden weer leuke ideeën gevonden voor gave kerstcadeaus. Denk ‘out of the box’, zo kom je met echt originele en verrassende ideeën!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here