DELEN

Zonder de gepaste kerstcadeautjes blijft een kerstboom natuurlijk maar een versierde boom. Daar heeft niemand wat aan! En geef nu toe: zo’n kerstcadeau mag soms toch ook wel eens verrassend geinig zijn! Wij zochten de tien leukste kerstcadeaus uit voor onder je kerstboom. Hierbij liepen we toch wel enkele opvallende musthaves tegen het lijf die we graag even uitlichten. Inspiratie troef!

Zwarte zwanen pollepel

Wie houdt van de film ‘Black Swan’, zal ook houden van deze pollepel. Niet alleen ziet deze zwarte zwaan er heel romantisch uit, maar bovendien helpt hij ook bij de soep en de patatten. Deze vleugelloze pollepel met een bol lichaam helpt dan ook om extra veel vloeistof uit de diepte van de pan of pot te krijgen. Uiteraard kan deze pollepel ook om met kokend water, wat we niet van elk liefdesverhaal kunnen zeggen.

Een fles wijn in een flessenpuzzel

Lust die amusante nonkel graag een goede fles wijn? Dan moet hij er deze keer maar wat voor doen. Bij deze flessenpuzzel bewaar je de fles wijn in een slimme houtconstructie waarvoor toch wel wat handvaardigheden nodig zijn. Het is echt wel even puzzelen vooraleer je de fles uit zijn benarde situatie kan bevrijden. Extra voordeel: wanneer je nonkel al te veel glazen opheeft, behoed je hem van pijnlijke ongelukken.

Bamboe-butler voor in bad

Na de hectische feestdagen zouden we niets liever doen dan genieten van een zalig warm bad. Maar intussen moeten ook de ‘spontane’ nieuwjaarswensen nog snel de deur uit. En daarnaast moet je ook nog eens de restjes verorberen… Met deze bamboe-butler kan het. Hiermee kijk je naar je favoriete film, giet je je vol met wijn en laat je je boekcadeau niet in bad verdrinken. Een oplossing om van een kater af te komen is het niet, maar die vieze feestgeur spoel je eenvoudig van je af!

Ledlicht in hartjesvorm

Dit kerstcadeautje geef je natuurlijk niet aan het dochtertje van je collega, maar is wel ideaal voor je hartendief. Je personaliseert het zelf met een persoonlijk tekstje en bovendien is het niet alleen zeemzoet, maar geeft het ook licht. Wanneer jullie relatie uiteindelijk met een sisser afloopt, blijft het dus nog steeds zijn nut bewijzen. Bijvoorbeeld om al je misstappen even onder het licht te houden! Maar laten we het nu maar even houden op een liefdevol kerstcadeau voor haar en dan zien we wel wat volgend jaar brengt.

Mok met koekjeshouder

Gek van koffie en van cookies? Dan kan een cookiemok niet onder de kerstboom ontbreken! Lekker leuk, maar bovendien ook heel handig om stiekem even te knabbelen. Een gaaf kerstcadeau voor je monsterlijk zusje.

Voetmassagetoestel

Wanneer je vriendin vraagt om een massage, dan denk je natuurlijk niet meteen aan haar voeten. Daarom is dit voetmassagetoestel ook een beetje een cadeautje voor jezelf, want zo hoef je niet langer de huivering van tien obscene tenen te ondergaan. “Hier een voetmassagetoestel en laat me nu FIFA spelen”, een zalige gedachte.

Een badjas met jouw foto

Heb jij ook zo’n kennis die het liefst hele dagen in badjas rondloopt? Dan is het tijd om hem wat stijl bij te brengen. En dat doe je natuurlijk met een badjas met jouw foto erop! Uiteraard zit hij lekker zacht en bovendien is de badjas ook voorzien van een capuchon en twee zakken.

Een gepersonaliseerde kussensloop

Iedereen heeft ooit wel eens een crush gehad die je niet zomaar kon kussen of strelen. Daar brengt deze gepersonaliseerde kussensloop verandering in. Je voorziet ‘m zo van een foto en strelen is uiteraard de bedoeling, want dan doen de glitters pas echt hun werk. Met dit kussen kan je uiteraard alle kanten uit, want je kiest zelf van welke foto je ‘m voorziet.

Deurmat voor Kerstmis

Ik denk dat we het er allemaal wel over eens zijn dat de kerstdecoratie niet beperkt hoeft te blijven tot de woonkamer? Deze deurmat voor Kerstmis is een ideaal geschenkje voor zij die houden van feestelijke taferelen. Vooral met een leuk opschriftje doet hij het erg goed, want je kan ‘m ook laten bedrukken! Zelfs voor zij die kerst liever met de voeten treden, is het een gepast geschenkje voor onder de kerstboom.

Verwarmbare lamaknuffel

Lama’s en alpaca’s zijn hot, maar zomaar even met een alpaca rondwandelen blijkt volgens dierenexperts niet zo’n goed idee te zijn. Een lama in de microgolfoven steken, evenmin. Daarom is deze verwarmbare lamaknuffel net zo’n goed idee. Als extraatje is hij gevuld met lavendel, waardoor hij ook nog eens beter ruikt dan die echte Peruviaanse beesten. Bovendien spuugt hij niet in je gezicht.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here