DELEN

Je badkamer moet een happy place zijn in huis. Een plek waar je je comfortabel voelt. Daarom is de badkamer vaak ook een van de eerste zaken die op de schop gaat wanneer mensen een nieuwe woning kopen. En dan nog kan men een aantal jaren later weer aan nieuwe verbeteringen toe zijn. Uiteindelijk werken we zo allemaal aan het realiseren van ons droomhuis. We bespreken vier mogelijke upgrades voor je badkamer.

Stenen douchebak

Sta jij nog dagelijks met de blote voeten in een metalen of zelfs kunststof douchebak? Een stenen douchebak voelt luxer aan dan metaal of kunststof. Daarnaast is een stenen douchebak ook een heel stuk steviger. Het oppervlak wordt afhankelijk van welk type je kiest ook minder glad, omdat het dan wat minder vlak is. Zo heb je dus ook meer grip met je voeten tijdens het douchen. Ook is een stenen douchebak duurzaam en krasbestendig. Een stenen douchebak kan van natuursteen gemaakt zijn, maar er bestaat ook composiet als materiaal voor een stenen douchebak. Dat is een materiaal dat bestaat uit een mengsel van verschillende materialen dat alle positieve eigenschappen van die materialen combineert.

Jacuzzi

Natuurlijk is het heerlijk om in een wellness center te kunnen genieten van het bubbelbad, maar dat is maar een keer in de zoveel tijd. Waarom zou je de ontspanning niet in huis halen als je er de ruimte voor hebt? Het is prima mogelijk om een jacuzzi oftewel een bubbelbad te laten installeren in je eigen badkamer. Heb je al een ligbad, dan kun je deze laten vervangen voor een jacuzzi in dezelfde vorm. Maar je kunt natuurlijk een jacuzzi in andere vormen krijgen. Het is maar net hoeveel ruimte je hebt en wat je voorkeur heeft.

Upgrades voor je badkamer

Regendouche

Sta jij liever onder de douche dan dat je in bad ligt, dan kun je het er daar ook maar beter het beste van maken. Laat een luxe regendouche installeren in jouw douche. Zo wordt douchen van iets functioneels iets weelderigs en ontspannends. Dit is niet eens een heel dure investering en er is ook geen grote verbouwing voor nodig. Dus waar wacht je nog op!

Vloerverwarming

Warme voeten is natuurlijk ook erg prettig wanneer je met blote voeten door je badkamer loopt. Badkamertegels hebben de nare gewoonte om snel erg koud te worden. Dit kun je ondervangen door vloerverwarming onder de tegels te laten installeren. Dat is best een forse ingreep, want de hele vloer moet eruit. Maar het verhoogt het comfort in je badkamer wel flink, dus het is zeker het overwegen waard.

Je badkamer is een ruimte die je iedere dag een of meerdere malen gebruikt. Daarom is het ook de investering waard om er iets perfects van te maken. Gun jezelf dus zeker een fijne upgrade van je badkamer!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here