DELEN

Een douche, een wastafel en een paar handdoeken: ben je van mening dat je niet meer dan dit nodig hebt in je badkamer? Je kunt er juist een veel mooiere plek van maken – een beetje uitpakken mag heus. In deze blog vertellen we je alles over badkameraccessoires die je niet mag missen!

1. Mandjes

Waar berg jij je handdoeken op in de badkamer? De kans is groot dat ze ergens in een hoekje gepropt worden, misschien zelfs ver weg in de kast. Nergens voor nodig: zachte handdoeken geven juist een luxueuze uitstraling aan de badkamer. En die mogen dus best worden gezien!

Zo zijn we dol op mandjes met handdoeken daarin, tentoongesteld op een zichtbare plek. In een open kast bijvoorbeeld, of op de rand van het bad. Vouw of rol de doeken op en leg ze met zorg in het mandje neer. Maar ook de shampoovoorraad of andere toiletspullen lenen zich goed voor een mand! Het zijn namelijk badkameraccessoires die meteen een georganiseerd gevoel meebrengen.

Mandjes als badkameraccessoires, bijvoorbeeld voor handdoeken: stijlvol!

2. Wasmanden

Naast kleine mandjes vinden we natuurlijk ook vaak de wasmanden in de badkamer. Deze hoeven niet altijd een last te zijn – zoals we tot onze spijt toch vaak voorbij zien komen. Als je gaat voor manden in smaakvolle designs en praktische vormen, kun je er zelfs blij van worden!

Ga bijvoorbeeld voor wasmanden met een gezellige print. Of met een tekst erop – om meteen het onderscheid tussen de bonte en de witte was te zien. Ook de afmetingen zijn niet onbelangrijk. Zorg ervoor dat ze bijvoorbeeld precies naast de wasmachine kunnen staan, of onder de wastafel.

Leestip! Kleine badkamer inrichten: 4x tips.

Wasmanden: maak ze passend bij jouw badkamer

3. Zeeppompje en tandenborstelhouder

Heb jij gewoon een kant-en-klaar zeeppompje op de wastafel staan, en zwerft je tandenborstel daar ergens bij in de buurt? Zonde – dat zorgt al snel voor een rommelig gevoel. Met een klein beetje moeite kun je er juist iets moois van maken, van deze items op de wastafel.

Er zijn een heleboel mooie opbergers te vinden als het gaat om zeep of tandenborstelhouders. Vaak zelfs in een setje – helemaal passend bij elkaar. Dat geeft meteen een heel andere look! Aan jou natuurlijk de eer om je favoriet te kiezen: ga je voor een basic variant of juist een bijzonder badkameraccessoire in een speciale kleur of print?

Bijzondere badkameraccessoires: denk aan het zeeppompje en de tandenborstelhouder

4. Geurstokjes

Wat je nog meer op de wastafel kwijt kunt? Geurstokjes! Aan deze badkameraccessoires wordt niet zo snel gedacht – terwijl deze juist zo’n waardevolle toevoeging kunnen zijn. Zo zorg je ervoor dat het altijd aangenaam ruikt in de ruimte – wel zo fijn om de dag mee te beginnen. En vervolgens weer te eindigen!

Daarnaast zijn geurstokjes ook nog eens een stijlvolle toevoeging aan de badkamer. De houten stokjes zorgen voor een natuurlijke look, en de glazen potjes brengen rust met zich mee. Precies wat je nodig hebt in de badkamer.

Altijd een aangename lucht in de badkamer met geurstokjes!

Badkameraccessoires: een badkamer vol karakter

Met de badkameraccessoires uit deze blog kun je echt karakter geven aan deze ruimte in je woning. Waar de badkamer anders niets dan een praktische functie kent, is er dus veel meer mogelijk. Maak het zo een prettige ruimte om in te zijn, om je in thuis te voelen. Mooie spulletjes dragen daar immers aan bij!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here