DELEN

Ben jij binnenkort uitgenodigd voor een housewarming party? Superleuk! Echter is het vinden van een geschikt cadeau nog niet zo makkelijk. Je wil natuurlijk graag origineel uit de hoek komen én het moet iets zijn wat de mensen ook echt kunnen gebruiken. Hier 5 leuke housewarming cadeaus om je te inspireren!

1. Woondecoratie

Ze zeggen niet voor niets “home is where the heart is”. Leuke woonaccessoires zorgen ervoor dat je je helemaal thuis voelt. Met woondecoratie doe je dus iedereen plezier. Wat denk je van een heerlijk warme plaid voor de komende winter? Een mooie fotolijst of een grappige deurmat? Ook geurkaarsen en een lightbox zijn ontzettend leuk om cadeau te doen.

Grappige deurmat – verkrijgbaar bij Radbag
Geurkaarsen
Fotolijst

Mermaid deken

Mermaid deken

Lightbox

2. Maak een pakketje

Zelf een pakketje maken is ook heel origineel. Denk aan een mandje met bier, wijn, chips, nootjes en andere snacks. Een mandje met kaarsen of huishoudproducten kan natuurlijk ook. Je kunt zulke geschenkmanden uiteraard kant-en-klaar kopen, maar de mensen zullen nog meer verrast zijn als je er zelf moeite hebt ingestoken.

3. Een tuinkabouter

Een cadeau kan soms zo cliché zijn, dat het weer heel grappig wordt. Denk aan een ouderwetse tuinkabouter. Je hebt ze in verschillende vormen en posities. Je vindt dan ook zeker een puntmuts waarmee je een passende knipoog kan geven aan wie hem krijgt. Een tuinkabouter is ideaal voor wie eindelijk een huis met tuin heeft of een koppel dat eindelijk de huisje-boompje-beestje status heeft bereikt.

4. Een bloemenabonnement

Een welbekend bloemetje. Niet zo origineel, horen we je denken. Een bloemenabonnement is veel origineler! Je bepaalt zelf de stijl, kleuren, omvang en de prijsklasse van het abonnement. De gelukkige krijgt dan wekelijks of maandelijks een vers bosje bloemen aan huis. Geef toe, wie wordt daar niet blij van?

5. Een cadeaubon

Heb je echt geen inspiratie of wil je de mensen gewoon zelf laten kiezen wat ze leuk vinden? Een cadeaubon van een decoratiewinkel, bijvoorbeeld Blokker, doet het altijd goed. Bij een recente verhuis zijn er waarschijnlijk nog klusjes te doen. Dan is een bon van bijvoorbeeld Brico ontzettend handig.

Zo, genoeg ideeën voor een cadeau voor een housewarming? We wensen je alvast veel plezier op het feestje!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here