DELEN

Ben je verslaafd aan tijdschriften en weet je niet meer waar je ze moet laten? Slingeren de tijdschriften overal in huis rond? Deze handige tips bieden de oplossing om al jouw lievelingsmagazines een plekje te geven. Zo creëer je weer rust en ruimte in huis!

1. Tijdschriftenrek

Tijdschriftenrekken zijn er in verschillende soorten en maten: op de grond, aan de wand of staand tegen de muur. Zo kan je bijvoorbeeld op een groot wandrek je favoriete magazines tentoonstellen. Op die manier heb je meteen een mooie eyecatcher in huis. Je kan er trouwens nog veel meer dingen op kwijt zoals boeken, decoratie en fotolijstjes.

2. In een mand

Een mand in de woonkamer is ook ontzettend handig om je tijdschriften in op te bergen. Het is lekker makkelijk en je hebt je tijdschriften altijd bij de hand. Zo pak je ze toch iets sneller als je zin hebt om even te bladeren. Er is een ruime keuze aan manden: gewone rieten manden, draadmanden en manden van vilt. Ook een oud fruitkistje doet het geweldig als opberger. Zet deze op z’n kant en stapel je tijdschriften erin op.

3. Aan de kapstok

Kapstokken zijn in de eerste plaats bedoeld om je kleding aan op te hangen, maar je kunt ze ook gebruiken om je tijdschriften op te bergen. Bevestig een paar mooie kapstokken aan de muur, een rekje of stalen buis. Vouw je tijdschriften in het midden open en hang deze aan de kapstokken. Goedkoop, origineel én een echte eyecatcher in je interieur.

4. Op een ladder

Ook een ladder kan je heel goed gebruiken voor het ophangen van je tijdschriften. Door een tijdschrift om een trede te wikkelen, heb je met een ladder een soort rek. Heb je toevallig nog een oude ladder staan? Doe er een laagje verf over en je hebt er een superleuk meubelstuk én tijdschriftenrek bij.

5. Stapelen

Als je liever geen nieuwe accessoires toevoegt aan je interieur, dan kan je de tijdschriften ook gewoon stapelen. Je kunt de stapeltjes met tijdschriften overal in huis neerzetten: op de grond, op stoelen, op wandplanken of in open kasten. Dit kan erg leuk staan! Als je een stapel tijdschriften naast je bed plaatst, heb je er nog een nachtkastje bij. Lampje erop en klaar. Als afwerking kan je de stapeltjes eventueel bij elkaar houden met een stoere leren riem.

Je leest het, er zijn verschillende manieren om je tijdschriften op te bergen. Het is maar net wat jij het mooiste vindt!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here