DELEN

Ben jij iemand die wel durft uit te pakken wat betreft het interieur? Dan is deze trend helemaal voor jou gemaakt: roze in huis! En dan hebben we het niet over zuurstokroze, maar over zacht en romantische roze. Deze interieur kleur is momenteel razend populair. Dat is niet zo gek: de vrolijke tint maakt een waar feestje van jouw woning! Hoe je roze in huis kwijt kunt? Ontdek onze 5x tips!

1. Stoelen

We beginnen met misschien wel één van onze meest favoriete meubelstukken in het roze. De stoel! Kies bijvoorbeeld voor roze stoelen aan de eettafel – door het hout een lik verf te geven, is deze make-over binnen een handomdraai klaar.

Maar ook een roze fauteuil vormt een verrijking van je woonkamer. Zeker als je deze tint combineert met een andere trend: het materiaal velvet. Een perfecte combinatie!

2. Bankstel

Vergelijkbaar met de roze stoel, maar dan nog nét een tikkeltje opvallender: het roze bankstel! Dit is er wel eentje voor de echte woonwaaghalzen, aangezien het bankstel natuurlijk het centrale punt vormt in je woning.

Wij zijn van mening dat je júist daarom moet gaan voor een knalkleur als roze. Je interieur mag tenslotte best een beetje opvallend zijn – daar wordt je woning alleen maar mooier en authentieker door!

3. Beddengoed

Van de roze woonkamer gaan we naar de slaapkamer. Hier kun je gaan voor roze beddengoed! Een grote verbouwing is dus nergens voor nodig om je slaapkamer een opfrisser te geven. De kans is zelfs groot dat je roze niet zo snel had uitgekozen als kleur voor het beddengoed – wat deze look extra verrassend maakt.

4. Muur

De roze trend draait niet alleen om meubelstukken. Je kunt er bijvoorbeeld ook voor gaan om een muur roze te verven! In welke kamer je dit doet, maakt eigenlijk niet zoveel uit. Wel kun je het afstemmen met de rest van de items en accessoires in je woning. Zo gaat roze heel goed samen met goud. Hang bijvoorbeeld een goudkleurige klok of goudkleurige lijsten aan de roze muur.

Ook donkerkleurig hout doet het perfect in combinatie met het roze interieur. Heb je ergens in je woonkamer een oud dressoir staan? Verf de muur erachter dan roze! A match made in heaven.

5. Dressoir

Nog even over dat dressoir gesproken! Mocht je er nu geen zin in hebben om je muur een roze look te geven, kun je het natuurlijk ook omdraaien. Geef het dressoir een lik verf! Ook bij een kast, bijvoorbeeld in de slaapkamer, werkt dit goed. Het is weer eens iets heel anders dan de gebruikelijke houtkleur – en dat werkt wel zo verfrissend.

Kies voor een bijzondere look met roze in huis

Roze brengt iets speciaals naar je woning toe. En dan hebben we het met name over het oud roze interieur: de zachte tint die warmte brengt. Je kunt het op verschillende manieren aanpakken. Wil je rigoureus het roer omgooien? Kies dan voor grote meubelstukken in deze tint. Maar ook met roze accessoires voor in huis geef je je woning nét dat beetje extra. Roze fleurt de boel helemaal op!

Roze in huis: voor een authentieke look

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here