DELEN

Misschien heb je net een nieuwe woning gekocht, of is de huidige woning gewoon aan nieuwe bestrating toe. Hoe je het ook wend of keert; het is een flinke klus. Met deze tips ga je goed van start en wordt het aanleggen van bestrating een stukje makkelijker.

1. Opbergmogelijkheden

Het is natuurlijk ook erg handig om grint of zand gemakkelijk te kunnen vervoeren. Wanneer je dit los in een aanhanger giet wordt het vervoer niet alleen een stuk gevaarlijker; het wordt ook moeilijker om al het zand of grint uit de aanhanger te verwijderen. Je kan hierdoor beter grote zakken gebruiken om dit gemakkelijk en efficient te kunnen vervoeren. Je kunt dit het beste in Big Bags doen. Big Bags zijn gemaakt van geweven kunsstof en kunnen in de meeste gevallen herbruikt worden; een slimme investering dus! Naast het vervoeren van nieuwe bouwmaterialen, kun je ze ook gebruiken om oud puin gemakkelijk en veilig naar de stortplaats te brengen. Wil je de bestrating aanleggen in of rondom je onderneming? Dan kun je deze Big Bags zelfs nog laten bedrukken met een logo of slogan van je onderneming.

2. Veilig vervoeren

Je hebt natuurlijk ook voldoende verpakkingsmateriaal nodig om items veilig te kunnen vervoeren en schade aan de vervoersmiddelen te voorkomen. Bij Profipack Verpakkingsmateriaal kun je handig online bestellen; zo hoef je niet uren de bouwmarkten af te struinen en kun je vlot aan het werk gaan. Bestel deze materialen voordat je daadwerkelijk aan het werk gaat: een goede voorbereiding is het halve werk!

3. Het oog van de professional

Jij mag misschien denken dat bestrating een eitje is op de ondergrond rondom jouw woning, maar misschien dat een professional hier wel anders over denkt. Om problemen en obstakels tijdens het bestraten te voorkomen, is het verstandig om er een professional naar te laten kijken. Het oog van de professional ziet nu eenmaal net wat meer dan dat jij doet.

4. Geef werk uit handen

Niets zo frustrerend als dagen werken aan de bestrating en ontevreden zijn met het eindresultaat. Schat de zwaarte van de klus dus vooraf ook goed in. Twijfel je of het mogelijk is om dit zelf aan te pakken? Schakel dan gewoon de hulp van een professional in. Gegarandeerd dat er vast wel iemand binnen jouw netwerk een stratenmaker kent die het voor een paar tientjes voor je oplost.

5. Welke bodembedekking

Ga je toch gewoon zelf aan de slag? Denk dan goed na over de bodembedekking die je uiteindelijk gaat gebruiken. Iedere soort bodembedekking heeft zo zijn voor- en nadelen. Overweeg alle mogelijkheden voordat je een definitieve keuze maakt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here