DELEN

Het is een kleur die in steeds grotere mate wint aan populariteit: blauw! En dat is niet zo gek ook: de kleur straalt warmte, karakter en tegelijkertijd rust uit. Een ideale combinatie voor je woning. Blauw in het interieur mag vandaag de dag dus niet meer ontbreken!

De blauwe muur in huis

Wil je het meteen groots aanpakken? Yes, zo zien we het maar al te graag. We gaan voor de wauw-factor! En blauw is een kleur die zich daar uitstekend voor leent. Het is tijd voor een lik verf op de muur: maak ‘m helemaal blauw!

Dat is echt weer eens iets anders dan het standaard wit, wat we vandaag de dag nog altijd in veel woningen terug zien komen. Terwijl het best eens anders mag! Blauw knalt van de muur af – en geeft je interieur zo echt een heel nieuwe look. En dat is genieten!

De blauwe muur in huis: uniek en opvallend

Keuken in het blauw

Naast de muur zijn er natuurlijk nog andere grote items in huis die je een ware make-over kunt geven met deze tint. Wat dacht je bijvoorbeeld van de keuken? Ook nog eens een stuk ongebruikelijker – wat maakt dat je woning helemaal uniek wordt.

Het is natuurlijk wel een look voor de echte waaghalzen onder ons. Maar soms moet je gewoon eens een rigoureuze stap nemen. Een nieuwe verandering in je woning kan immers zorgen voor een sterker geluksgevoel. Gun dat jezelf! Knallen maar, met dat blauw in de keuken.

Blauw in de keuken: ga voor opvallend

De blauwe bank

Wie aan de muur of in de keuken liever geen verandering aanbrengt, kan het ook op een andere manier aanpakken. Haal blauwe meubels in huis! Ook dit kan al zorgen voor een behoorlijke make-over van je woning – terwijl je toch het gevoel hebt dat je er minder moeite voor hebt hoeven doen. Score!

Ons favoriete meubelstuk in het blauw? Dat is toch wel de bank! Lekker groot en ook nog eens een centraal punt in huis. Maar ook de fauteuil of de stoelen in de eetkamer zijn een blauwe make-over waard. Aan jou de keus!

Meer wonen? De bijzettafel: stijlen en inspiratie.

Blauw in het interieur: in de stoelen of banken

Tapijt op de vloer

Genoeg met het grote werk. Je kunt het verwerken van blauw in het interieur natuurlijk ook op veel subtielere wijze doen. Ideaal wanneer je niet meteen een grote verbouwing of make-over voor je ziet, maar de kleur toch terug wilt laten komen in je woning. Het tapijt leent zich daar uitstekend voor!

En dat tapijt mag heus een eyecatcher in je woning zijn. Dat is juist wat er gebeurt met een dergelijke kleur! Weer eens iets anders dan het gebruikelijk grijs of crème. En door de warmte die de tint uitstraalt, is het voor je voeten nog plezanter om plaats te nemen op dat fijne kleed.

Het blauwe tapijt in huis: subtiel en rustgevend

Vergeet de accessoires niet

Wil je het nog kleiner aanpakken dan dat met het tapijt het geval is? Ook dan kun je de blauwe kleur verwerken in je woning! Ga in dat geval in de slag met de accessoires – ook die kunnen shinen in de het blauw. En de variatie is eindeloos!

Zo zijn we dol op het blauwe plaid: prachtig bij bijvoorbeeld helderwit beddengoed. Maar ook in ruimtes als de woonkamer kun je blauw goed kwijt. Denk aan blauwe bloempotten, een blauwkleurige klok of blauwe vazen. Allemaal beeldschoon!

Blauw in het interieur: accessoires

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here