DELEN

De wat? De Hongaarse punt? Jazeker. Het unieke pvc hongaarse punt lijkt wel een beetje op een visgraatvloer. Maar in tegenstelling tot het visgraat patroon liggen de punten van de Hongaarse punt pvc vloer tegen elkaar aan. De punten liggen in een hoek van 45 of 60 graden, en zorgen er hierdoor voor dat de vloer er een stuk rustiger uitziet. Waar je de Hongaarse punt het beste kunt gebruiken en wat de voordelen zijn? We vertellen het je graag!

1. Rust en ruimte

Het patroon van de Hongaarse punt zorgt ervoor dat een ruimte optisch groter is en rustiger aanvoelt. Daarnaast zijn de verschillende varianten geschikt voor verschillende ruimten. Een Hongaarse punt vloer met een hoek van 45 graden heeft smalle banen wat een ruimte optisch groter laat lijken. Ideaal voor een kleine ruimte dus. De Hongaarse punt vloer met een hoek van 60 graden is daarentegen weer perfect voor een grote ruimte en brengt meer rust en overzicht in huis.

2. Modern en altijd passend

De Hongaarse punt vloer ziet er strak, modern en smaakvol uit. Dit maakt dat deze vloer perfect binnen een klassieke interieurstijl past. Maar ook binnen een industrieel interieur of zelfs een landelijke stijl komt de Hongaarse punt vloer perfect tot zijn recht. Het is typisch zo’n vloer die eigenlijk iedere interieurstijl wel op de juiste manier een boost geeft.

3. Veel variaties

Veel variaties

Je kunt de Hongaarse punt vloer in allerlei soorten hout verkrijgen: en hierdoor ook in allerlei soorten en kleuren. Zo heb je de Hongaarse punt in eikenhout, maar ook in teak, maple of noten beuken. Je kunt deze verschillende soorten hout vervolgens weer in allerlei kleuren krijgen zodat je de uitstraling perfect bij je interieur kunt laten passen. Als laatste kun je de vloer zelfs nog op je eigen manier af laten werken en hierdoor weer een andere uitstraling geven. Een strakke lak voor een modern interieur, of juist een naturel olie voor een landelijke uitstraling.

4. Geluiddempend pvc

Net als andere pvc vloeren is ook de Hongaarse punt geluiddempend. Ideaal wanneer je in een tussenwoning woont of graag wat meer privacy en rust hebt in de woonkamer. Leg je ook een isolerende onderlaag onder de vloer, dan kun je flink wat decibel dempen én van een rustige, moderne uitstraling genieten!

5. Makkelijk te onderhouden

De Hongaarse punt vloer is makkelijk te onderhouden: het is natuurlijk een PVC vloer. Goed bestand tegen krassen en stoten, makkelijk schoon te maken en erg duurzaam. Wat wil je nog meer?!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here