DELEN

De temperaturen zijn aan het dalen, en het gaat steeds meer regenen. Dat betekent dat er steeds meer avondjes op de bank aankomen met een dekentje en Netflix. Misschien ook een lekker glaasje wijn erbij. Of warme thee. De Zomer heeft dit jaar natuurlijk best lang geduurd. Ik denk dat de meeste wel heel blij waren toen deze lange Zomer over was. Eindelijk Herfst, en dus tijd voor leuke Herst decoratie. Als je gelukkig hebt, is de Herfst echt een heel fijn seizoen. Er zijn regelmatig nog zonnige dagen, en de temperaturen zijn aangenaam voor een lange bos wandeling. Als je tijdens je boswandeling mooie kastanjes en dennenappels verzameld, heb je al meteen leuke Herfts accessoires. Radbag heeft een aantal leuke nieuwe producten in de shop die ideaal zijn als Herfst decoratie.

The Tuck Deken

Als je dit deken ziet wil je er gewoon inkruipen en nooit meer uitkomen. Dit deken is een deken, cape en kussen ineen. Heel erg multifunctioneel dus. Ideaal voor een avondje Netflix & Chill op de bank. Het enigste wat je nu nog nodig hebt is een wijn infuus, en dan zou je nooit meer van de bank hoeven opstaan.

Personaliseerbare Poster in Borduur Look

Wie zegt dat borduren suf is? Het is eigenlijk best cool en verdient een come-back. Op deze poster kan je een leuke en persoonlijke tekst laten personaliseren. Mocht je nog een beetje inspiratieloos zijn, dan raden wij aan om even een kijkje te nemen op Pinterest voor leuke teksten.

Mandala Bijzettafel

Mandala’s zijn lekker kleurvol en hebben een exotisch design. Maar ze hebben ook een Tibetaans Boeddhistische betekenis. Als je woning nog een beetje kleur nodig heeft, vrolijkt deze Mandala tafel het meteen een beetje op.  Ideaal als koffietafeltje voor tijdschriften, planten, thee servies. Of uiteraard als borreltafeltje.

Personaliseerbare Snijplank met foto, tekst, en hartje

Het leuke aan de Herfst is natuurlijk de lekkere gerechtjes die je in dit seizoen kan koken. Pompoenen zijn weer in het seizoen. Dan heb je natuurlijk een leuke snijplank nodig om de groente op te snijden. Tip! Deze snijplank is ook leuk om te gebruiken als wand decoratie. Een ideaal accessoire als Herfst decoratie.

Personaliseerbare snijplank

Goedemorgen Koffie Mok

Ah, met zo’n leuke boodschap is wakker worden natuurlijk meteen een stuk leuker. Sowieso maakt wakker worden met koffie je dag al helemaal goed.

Herfst

Pompoensoep, champignongsoep, wild. Talloze heerlijke gerechten die je dit seizoen kunt klaar maken. Het is natuurlijk super gezellig om een middagje samen met vrienden of familie te koken. Onder het genot van een wijntje uiteraard. In het najaar komen de feestdagen ook weer dichterbij.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here