DELEN

De buitenkant van uw huis is heel bepalend, het is tenslotte de eerste indruk. Dat betekent dat de materiaalkeuze en de sfeer van ramen en deuren met zorg moet gebeuren. Elk huis heeft uiteraard meerdere, passende ramen en deuren nodig. Of u qua materiaal nu kiest voor hout, kunststof, aluminium of staal is – elk materiaal heeft zijn specifieke voor- en nadelen.

Toch kunnen met name PVC ramen en deuren veel meer bieden dan alleen maar de toegangspoort en licht voor de woning – namelijk rust, bescherming en veiligheid. Goede PVC ramen en deuren isoleren ook warmte en geluid en dragen zo bij tot warme dagen in de winter en koele uren in de zomer.

Als de ramen en deuren open staan, zorgen ze voor een verkwikkende tocht die het hele huis van verse zuurstof voorziet. Optioneel te plaatsen glaselementen maken de modellen optisch origineel en tegelijkertijd elegant.

Groot assortiment – blijvend laag geprijsde PVC ramen en deuren

PVC ramen en deuren zijn van hoge kwaliteit en worden op grote schaal gebruikt. PVC ramen en deuren zijn in korte tijd uitgegroeid tot het meest populaire type raam. Dit is mede te danken aan de voortdurende ontwikkeling van het basismateriaal PVC, dat tegenwoordig van zo’n hoge kwaliteit is dat het door steeds meer mensen hoog wordt gewaardeerd.

Voordelen van PVC ramen en deuren

Voordelen van PVC ramen en deuren

Een raam of deur van PVC of kunststof heeft een aantal bijzondere eigenschappen. Er zijn verschillende voordelen als u kiest voor ramen of deuren, namelijk:

  • PVC heeft zeer goede isolerende eigenschappen met betrekking tot warmte en geluid (lage U-waarde).
  • PVC is een relatief goedkoop, gemakkelijk te verwerken en van recycleerbaar materiaal.
  • Het materiaal is zeer goed bestand tegen verschillende weersomstandigheden.
  • De ramen en deuren van PVC zijn gemakkelijk schoon te maken.
  • PVC-ramen & deuren zijn onderhoudsarm en garanderen een hoge functionaliteit.

Lager in energiekosten

Het is natuurlijk heel logisch dat de meeste huishoudens op de kleintjes willen letten en een bijzondere belangstelling hebben voor energie-efficiëntie. Daarom zijn er ook PVC ramen en deuren die door het verwerkte glas bijzonder goede isolerende eigenschappen bezitten. De lage U-waarde of Ug-waarde van deze PVC ramen en deuren toont aan dat er slechts een zeer gering warmteverlies is. Deze prijzen gaan dus niet ten koste van de portemonnee. Integendeel, de PVC ramen & deuren helpen de energiekosten te verminderen.

Kies de kleur die bij u past

Iets dat veel mensen kunnen waarderen in PVC is de verscheidenheid aan kleuren die aangeboden worden. In totaal zijn er bijna 70 verschillende kleuropties beschikbaar in waardoor er voor iedere smaak wel iets te vinden is. Bovendien kunt u kiezen of het PVC raam aan de binnen- en buitenzijde dezelfde kleur moet hebben of in verschillende kleuren moet zijn uitgevoerd. Soms kan het omwille van een bepaalde huisgevel zinvol zijn om aan de buitenkant een ander kleurontwerp te kiezen dan aan de binnenkant.
Kortom, PVC ramen en deuren hebben een zeer goede energieprestatie, zijn verkrijgbaar in talloze kleuren, bijzonder duurzaam, inbraakveilig en onderhoudsvriendelijk.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here