DELEN

Het is misschien wel wat we het minst graag uit willen stralen in onze woningen: een saaie look, die nietszeggend is. In je woning mag je immers best wat persoonlijkheid laten zien! Daarbij komt er ook iets actiefs en vermakelijks bij kijken, als je je woning pit geeft. Hoe je dat doet? Met deze bijzondere items!

De fiets aan de muur

Een onwijs hippe manier om voor een actieve look in je woning te gaan? Dat is door een actief item van buiten naar binnen te halen. Hang je fiets aan de muur! Wedden dat je je ogen niet meer van deze mooie eyecatcher in huis af kunt houden? En dat is precies de bedoeling!

Er zijn vandaag de dag een heleboel tools te vinden om een fiets handig mee aan een muur te bevestigen. Het kan eigenlijk al heel snel en simpel zijn geregeld: hang twee blokjes hout aan de muur op, waar je je fiets met de wielen aan kunt bevestigen. Ook met touw of metaal kun je creatieve ideeën bedenken. Het is aan jou!

Een actieve look in je interieur: ga voor de fiets aan de muur

Geometrische vormen

Geometrische vormen zijn populair in de interieur stijlen van vandaag – en dat sluit perfect aan op de actieve look in het interieur! Dit zijn namelijk wel dé soort vormen die beweging laten zien. Strak en spelend tegelijkertijd: een gouden combinatie.

Je kunt deze vormen op allerlei manieren verwerken in je interieur. Wil je het kleins aanpakken? Ga dan bijvoorbeeld voor een geometrische print op de kussens op je bank. Een ander idee: het dekbed! En als je nog een stapje verder wilt gaan: kies dan voor een dergelijke print op het vloerkleed. Maar ook zijn er bijvoorbeeld kaarsenhouders in een geometrisch ontwerp te krijgen. Zo maak je je huis bijzonder!

Meer lezen? Een gezellige zithoek creëren!

Geometrische vormen zorgen voor een actieve look in je interieur

Speeltoestellen in huis

Hoe je je woning echt letterlijk meer actief kunt maken? Door aan de slag te gaan met speeltoestellen. Yes, dat is nog eens een feestje! Wat ons betreft is dit toch wel de leukste én uniekste manier om voor deze look in je huis te gaan. Uitpakken maar!

Waar je bijvoorbeeld aan kunt denken? Een bekend voorbeeld is de stang bij de deurpost, om krachttraining aan te oefenen. Kun jij jezelf naar boven tillen? Ga de uitdaging aan! Het speeltoestel kan echter ook een wat huiselijkere sfeer hebben, mocht je daar liever voor gaan: hang een schommel of een hangmat op – liefst gewoon middenin de woonkamer. Dat stimuleert beweging en plezier!

De ultieme eyecatcher in je woning? Een hangmat of schommelstoel

Planten mogen niet ontbreken

Ten slotte mogen planten niet ontbreken in je woning om te gaan voor een actieve uitstraling. Hiermee haal je immers een stukje van de levendige natuur naar binnen toe! En dat sluit perfect aan op het gevoel dat jij teweeg wilt brengen.

Wat voor soort planten je precies in huis haalt, is daarbij niet zozeer relevant. Het is natuurlijk maar net wat jij mooi vindt! Wel geldt wat ons betreft de regel: hoe meer planten je in huis hebt staan, hoe beter. Zo maak je er een prachtige verzameling van, helemaal passend bij een actieve look in je interieur.

Planten mogen niet ontbreken voor een actieve look in je interieur

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here