DELEN

Strepen zijn niet weg te denken uit de modewereld. Elk jaar komt de trend gewoon weer terug. Maar de print is iets minder populair als het gaat om het interieur. Dit komt waarschijnlijk doordat mensen niet weten hoe je het kunt combineren. Dat is ontzettend jammer! Met een paar streepjes in je woonkamer kun je namelijk een geweldige sfeer creëren. En het is geschikt voor elke woonstijl!

Romantisch met strepen

Een romantisch behangetje hoeft helemaal geen roze bloemenprint te hebben. Je kunt ook kiezen voor een strakkere optie: blauwe strepen. Als je goed kijkt, zie je dat het patroon opgebouwd is uit meerdere kleuren en dat de strepen verschillende diktes hebben. Dit zorgt ervoor dat het geheel wat zachter oogt. Door de blauwe kleur terug te laten komen in het interieur, creëer je een mooi geheel. Maak gebruik van wit, crème en pasteltinten om de romantische look te benadrukken. Ben je enthousiast geworden? Neem dan eens een kijkje op Behangexpert.nl. Hier verkopen ze gestreept behangpapier voor een leuke prijs!

Strepen in een landelijk interieur

Op de bovenstaande afbeelding kun je goed zien hoe je strepen in een landelijk interieur kunt verwerken. Het is stoer en knus tegelijk! De natuurlijke kleuren van het behang gaan goed samen met de houten kasten en donkere vloer. Brede stroken zijn de beste keuze voor deze woonstijl.

Moderne retro strepen

Een speels gestreept patroon met een moderne touch. Je kunt het in allerlei kamers ophangen! Deze stijl staat vooral erg leuk met een retro of vintage interieur. Wil je de look wat zachter maken? Kies dan voor een crème kleurige basis. Als het wat moderner mag ogen, kun je kiezen voor een frisse witte achtergrondkleur.

Gekleurde strepen

Haal het zonnetje in huis! Met een kleur als geel lijkt het elke dag weer zomer. Dat is toch heerlijk? Zo’n opvallende kleur is niet voor iedereen weggelegd. Maar als je het leuk vindt, moet je het gewoon proberen. De stap van minimalistisch wit naar gele strepen is groot, maar waarschijnlijk wel de moeite waard!

Strepen als sfeermaker

Het meest simpele streepje kan heel veel sfeer in huis brengen. Ook al is er maar één wand mee bedekt! Behang een tussenmuur in de woonkamer of gebruik de wit-grijze print in de eetkamer. Omdat het zo’n neutrale look heeft, kun je het makkelijk betrekken bij je interieur. Hang een chique lijst aan de muur of fleur het op met een moderne klok. Alles is mogelijk!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here