DELEN

De feestdagen staan weer voor de deur! En zeker met Oudjaar is het de moeite waard om helemaal uit te pakken als je thuis een feest geeft. Maak je huis party proof! Met deze tips helpen we je daar een handje bij: van de DIY bar tot feestelijke accessoires.

Huis party proof: pak uit met een DIY bar

We beginnen met een tip waarmee je écht een feest maakt van je interieur. Hiermee steel je de show en maak je er een onvergetelijke party van: bouw een DIY bar in je woonkamer! Dat klinkt misschien ingewikkeld, maar is juist binnen een handomdraai geregeld.

Zet een grote tafel neer en leg er een mooi doek overheen, liefst tot aan de grond. Dat geeft meteen een luxe gevoel. Op de tafel kun je bijvoorbeeld een mini-koelkast plaatsen en een kleine tap neerzetten. Met deze DIY bar breng je echt een specialer en meer uitnodigend gevoel over dan wanneer je de gasten steeds naar de koelkast in de keuken laat lopen. En dat op een eigenlijk heel eenvoudige wijze!

Maak je huis party proof met de DIY bar

Denk na over een thema

Het is natuurlijk geen must, maar kan wel iets heel bijzonders van je feest maken: een thema! Zo zal iedereen zich uitsloven om in de mooiste outfits naar de party toe te komen. Van een 90’s party tot het thema winter wonderland: de keus is aan jou!

Geef een themafeest met oudjaar!

Het hele huis netjes

Als je een feest geeft, is de kans groot dat je gasten even een rondje door je huis willen maken. Tijd voor een rondleiding! Zeker als je een grote groep mensen hebt uitgenodigd, waarvan nog niet iedereen je interieur heeft gezien. Mensen zijn nu eenmaal geïnteresseerd in elkaars woningen!

Dat betekent dus dat je er goed aan doet om niet alleen de woonkamer en de keuken, maar ook de badkamer en de slaapkamers vertoonbaar te maken. Maak de bedden goed op, stel alles netjes op in de badkamer – en je kunt je huis vol trots aan iedereen laten zien!

Geef je een feest tijdens de feestdagen? Ga dan even door het hele huis heen, ook de slaapkamers en badkamer netjes!

Feestelijke accessoires als decoratie

Bij een feest hoort natuurlijk de juiste decoratie om je huis party proof te maken. Dus hang slingers aan de muur, schenk de drankjes in mooie glazen en blaas ballonnen op. Zo zit de sfeer er meteen goed in! Ook maak je de ruimte zo extra leuk voor foto’s – om deze topavond nooit meer te vergeten.

Maak je huis party proof met de juiste versiering en decoratie

Zet gezellige lampjes aan

Het grote licht boven de eettafel? Dat is natuurlijk veel te fel tijdens een feestje – zeker als je het licht niet kunt dimmen. Je kunt beter gaan voor kleinere lampen met een warmer licht. Of pak uit met discolampen: ideaal om de gasten op de dansvloer te krijgen. Let’s get this party started!

Leestip! Meer decoratie: 3x moderne kerstversiering.

Feestje thuis? Doe gezellige lampen aan!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here