DELEN

Sta jij ook al te popelen om je huis te versieren met accessoires voor de feestdagen? So do we! En het liefst natuurlijk op een zo origineel mogelijke manier. Want zo steel je de show met jouw versieringen! Dat doe je bijvoorbeeld met moderne kerstversiering – waarover we je alles vertellen in deze blog.

1. De alternatieve kerstboom

Waar we het eerst aan denken als het gaat om kerstdecoratie? De kerstboom! Reden dus om hierbij een moderne variant te kiezen. Je kunt gaan voor een minimalistische inrichting: geen kerstballen in verschillende kleuren en extra’s als engelenhaar, maar zo min mogelijk tinten en weinig ballen.

Maar wat misschien nog leuker is: ga voor een alternatieve kerstboom! Iets geheel nieuws. Zo doet een mooie glazen pot met een paar dennentakken erin het goed, waar je zelfs nog een paar kerstballen in kunt hangen. Of ga voor een symbolische kerstboom op de muur. Hang bijvoorbeeld prints of kerstkaarten op de wand in de vorm van de bekende boom. Heerlijk artistiek!

Moderne kerstversiering? Ga voor een minimalistische kerstboom

2. Kerstballen aan de muur

Ben je fan van de minimalistische kerstboom, maar vind je het toch jammer dat je dan nauwelijks kerstballen kwijt kunt? No worries! Je kunt deze ook ergens anders in je woning plaatsen. Hang bijvoorbeeld in een andere kamer kerstballen op aan de muur. Boven de eettafel, in de hal of bij de bank – om maar wat plekken te noemen.

Hang ze hierbij op als een soort slinger, waarbij de kerstballen de vlaggetjes vormen. Dit ziet er een stuk minder chaotisch uit dan de ballen in de boom, en brengt alsnog die gezellige sfeer in je interieur.

Hoe kun je kerstballen kwijt in je interieur?

3. De minimalistische krans

Ook de krans aan de deur is natuurlijk hét voorbeeld van decoratie voor de feestdagen. Maar zo’n krans is al snel behoorlijk over de top. En daar wil je misschien eens verandering in zien. Maak zelf een minimalistische krans!

Zo kun je gaan voor een krans die ‘slanker’ is dan de krans zoals we ‘m doorgaans kennen. Je kunt zelfs toe met een stuk ijzerdraad – waarmee je een cirkel maakt. Of een meer bijzondere vorm, zoals een ster of een kerstboom! Dit draad hoef je niet vol te hangen met versieringen. Ga bijvoorbeeld voor een paar takjes en bladeren: meer is er niet nodig!

Moderne kerstversiering: de minimalistische krans

Val op met moderne kerstversiering

Voor welke vormen van moderne kerstversieringen je ook gaat, één ding is zeker: je laat je woning hiermee helemaal opvallen. Het is namelijk echt weer eens iets anders dan de traditionele kerstversiering zoals we ‘m kennen. En hoewel dat er natuurlijk ook beeldschoon uitziet, ben je soms wel eens toe aan iets anders. Wel zo verfrissend, die stijlvolle moderne kerstversiering. Op naar een top kerstfeest!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here