DELEN

Als er een materiaal is dat terug van weggeweest is, dan is dat rotan wel! Rotan zie je tegenwoordig weer overal terug, bijvoorbeeld bij meubels en allerlei soorten woondecoratie. Een favoriet van ons is de rotan lamp. Dit fraaie artikel is verkrijgbaar in een groot aantal verschillende varianten, zo kan je voor ieder interieur de perfecte lamp vinden! Met een rotan lamp zorg je voor een warme sfeer in je woning, dit is ideaal voor de perioden rond de feestdagen. Ben je dus op zoek naar een nieuw soort verlichting voor in je woning? Lees dan snel verder in deze blog.

Verschillende typen rotan lampen

Wat lampen betreft zijn er grofweg drie typen te onderscheiden. Hier gaat het om de vloerlamp, de hanglamp en de tafellamp. Allen hebben deze zo hun eigen voor- en nadelen, zo neemt de vloerlamp bijvoorbeeld weer wat meer ruimte in dan de hanglamp. De vloerlamp is daarentegen weer perfect om leuke sfeervolle plekjes in je woning te creëren! Al deze  lampen zijn te verkrijgen in vrijwel iedere denkbare woonstijl, dus ook voor de landelijke woonstijl. Bij de landelijke woonstijl wordt veel gebruik gemaakt van natuurlijke materialen waardoor een lamp van dit materiaal een uitstekende keuze is om deze woonstijl na te streven.

De kleur van de rotan lamp

Rotan

Kleuren zijn factoren die erg bepalend zijn voor de sfeer in je woning, daarom is het belangrijk om hierin de juiste keuze te maken. Wil je graag een natuurlijke sfeer in huis halen? Kies dan voor kleuren die bij deze uitstraling passen. Een goede keuze is hier bijvoorbeeld een naturel kleur als bruin of groen. Bij een rotan lamp zit je in veel gevallen al goed doordat deze vaak over een fraaie naturel kleur beschikken, echter zijn er ook varianten te verkrijgen die voorzien zijn van een andere kleur. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een zwarte rotan hanglamp. Door te spelen met kleuren ontwikkel je een unieke stijl!

Je eigen, unieke lamp samenstellen

Wanneer je niet een lamp kan vinden in het bestaande aanbod kan je natuurlijk ook nog je eigen lamp creëren! Dit doe je heel eenvoudig door een snoerpendel te kiezen met daarbij een lampenkap in de stijl die jij perfect vindt voor jouw interieur. Door dit te doen raak je nooit uitgekeken op je woning, er is namelijk erg veel keuze op dit gebied!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here