DELEN

Altijd als de zomer voorbij is, willen veel mensen de sfeer nog even vasthouden. Alleen al door die heerlijke avonden in de tuin, die je het hele jaar wel wil. Een heater blaast vooral zijn warmte de lucht in. Geen goed idee: het is tijd om naar binnen te gaan. Heerlijke zomerse avonden, maar dan in je woonkamer. Dat kan bijvoorbeeld door je huis er zo lang mogelijk zomers uit te laten zien. Je haalt de zon binnen met deze ideeën voor huisaccessoires.

Helmgras in pot

De sfeer van de duinen en het strand haal je de woonkamer in met helmgras. Deze kun je in de ook buiten in borders neerzetten, maar bijvoorbeeld ook in een mooie Elho bloempot binnen. Je hebt bloempotten voor buiten en voor binnen. Het leukst is als je overal dezelfde sfeer kunt oproepen. En dat kan, voor elke toepassing is een Elho bloempot verkrijgbaar.

Op schelpenjacht

Wist je dat je het beste mooie schelpen kunt zoeken als het oostenwind is? Met die mooie schelpen kun je hele leuke dingen doen. Je kunt ze aan een koord hangen, op wrakhout vastmaken, in een glazen stolp met zand doen, er een fotolijst mee beplakken, je kunt het zo gek niet bedenken. Als je ideeën zoekt voor creatief met schelpen, kijk dan eens op Pinterest.

Wrakhout

Het onregelmatige van wrakhout maakt dat het een strandillusie oproept. Met wrakhout kun je creatief aan de slag, maar je kunt ook eenvoudigweg een stuk wrakhout op de kast leggen. Als je zelf niet creatief bent, kun je ook prachtige objecten kopen van wrakhout. In de woonkamer, met het gladde, maar onregelmatige hout kun je alle kanten op.

Surfdude

De ultieme decoratie voor een zomerse kamer is natuurlijk een surfplank. Zet deze zo achterlijk mogelijk neer, zodat hij niet direct opvalt. Tegen de muur in je woonkamer of in je tuin. Maar dan wel dat hij van binnen te bekijken is. Superleuk is het ook een surfplank te (laten) beschilderen. Zeker weten dat je een uniek object hebt, waar je mee kunt pronken.

Accessoires zomers

Lichte kleuren

Hou je van zomerse elementen, gebruik dan lichte kleuren in je inrichting. Als je aan het strand denkt, denk je aan zandkleur, lichtblauw van de zee en helblauw van de lucht. Met wit als basis kun met diverse tinten blauw en zand werken. Daarnaast kun je ook echt zand als decoratie gebruiken. Bijvoorbeeld ook in de tuin. Weer eens wat anders, dan een perkje met planten! Wil je de zomersferen juist in huis halen? Denk dan aan blauwe muurverf of, nog gewaagder, blauwe gordijnen of rolgordijnen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here