DELEN

Over ongeveer twee weken is Sinterklaas weer in het land. Op 18 November is de intocht van Sinterklaas. Dan komt hij weer aan met de stoomboot vanuit Spanje. Sinterklaas is altijd een hele gezellige tijd van het jaar. Mensen brengen veel tijd door met familie en vrienden. Het is natuurlijk ook tijd voor lootjes trekken, surprises in elkaar knutselen en gedichten schrijven. “Sint zat te denken wat hij jou dit jaar zou schenken”. Met deze super originele tekst begint waarschijnlijk jouw gedicht. Een gedichtje schrijven kan best lastig zijn, daarom is het fijn dat Sinterklaas gedichtjes vaak ironisch zijn. Je kan iemand op een lieve manier plagen door grappige gebeurtenissen op te noemen die diegene misschien liever wil vergeten.  Wij hebben allerlei leuke Sinterklaas cadeautjes voor jullie op een rijtje gezet.

Personaliseerbare kussensloop met borduur look

Een tikkeltje kitsch – maar toch cool! Als je het ons vraagt kan je nooit genoeg kussens hebben. Leuke decoratieve kussens voor op de bank en dan nog een paar voor op het bed. Is het dan echt nodig om elke dag die 6 kussens van je bed af te halen wanneer je wil gaan slapen? En er dan weer op te leggen wanneer je wakker wordt? Ja zeker. Vooral in de winter is het fijn om zoveel kussens te hebben. Lekker warm én gezellig. Eerlijk is eerlijk, het grootste deel van de Sinterklaas tijd word doorgebracht op de bank met Netflix en een glaasje wijn. Wij hebben gekozen voor wat schunnige Eminem lyrics. Maar je kunt er ook een andere tekst op laten zetten.

Lichtgevend pinboard

Vrolijke quotes zijn nou eenmaal leuk om in je huis te hebben. Worden de wintermaanden je net iets te koud en duren ze iets te lang? Vrolijk dan de boel op met een grappige quote om je te laten lachen. Het is een leuk decoratiestuk én handig, het is namelijk ook meteen een gezellig lichtje. Ook handig als je last-minute even een berichtje voor je huisgenootje wil achter laten hoe lief je ze vind. Of dat ze wijn moeten halen bij de supermarkt. Een appje is misschien effectiever, maar dit is wel leuker. Dit bord is leuk voor in ieder huis.

Kras wereldkaart

De kras wereldkaart is een leuk Sinterklaas cadeautje voor alle avonturiers en reizigers. Heb je voor het nieuwe jaar een leuke reis gepland met je vrienden of je betere helft? Schenk ze dan deze leuke kras wereldkaart. Dit is de leukste manier om bij te houden hoeveel landen je al hebt bezocht. Elk continent is in een andere kleur. Dus het is meteen een leuk deco accessoire als je net iets meer kleur in je woonkamer wil brengen.

Personaliseerbare metalen mok

Deze winter word veel glühwijn gedronken. Of koffie, of thee. En daarvoor hebben we dus een leuke mok nodig. Deze mok kan je laten personaliseren met een leuke tekst. Voor de Maandagen: “too much Monday, too little coffee”. We gaan ervan uit dat deze winter net zo extreem word als de zomer. Dus dan hebben we veel warme drankjes nodig om ons op te warmen. De mok is verkrijgbaar in vier verschillende designs en kan gepersonaliseerd worden.

Boys whatever, cats forever poster

Een leuke poster mag natuurlijk ook niet ontbreken. Iedereen kan wel een gezellige, motiverende spreuk gebruiken in hun woning. Het is zo makkelijk om een paar coole posters in een leuk lijstje op te hangen. En het maakt de ruimte echt helemaal af. Weinig moeite, groot resultaat. Het is leuk om mensen Sinterklaas cadeautjes te schenken waar ze ook daadwerkelijk iets aan hebben. Alvast hele fijne feestdagen gewenst. Lijkt het je leuk om iemand personaliseerbare cadeaus te schenken? Personaliseerbare posters, kussens, mokken, klokken, snijplanken en nog meer leuke dingen vind je bij Radbag. Heb je nog wat inspiratie nodig voor leuke quotes? Neem dan hier een kijkje.    

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here