DELEN

Hoe leuk je woning ook ingericht is, soms voelt het gewoon niet direct helemaal als ‘thuis’. Misschien mis je het persoonlijke element! We zien het vaak over het hoofd, maar een huis wordt pas een thuis als het lekker persoonlijk is. Nu hoef je natuurlijk niet op iedere hoek van de kamer een uitvergrote foto van jezelf neer te hangen. Er zijn tal van manieren om je huis persoonlijker te maken. Een paar van die manieren vind je hier!

Persoonlijke kiekjes

Nu wil je natuurlijk niet je hele huis behangen met grote foto’s van jezelf tijdens die zomervakantie in Spanje. Maar het professioneel laten bedrukken van je mooiste foto’s op canvas kan een echte aanvulling voor je woning zijn. Of het nu die selfies aan het strand zijn, of die prachtige natuurgebieden in Lommel. Eigen gemaakte ‘amateur’ foto’s geven je woning een stukje persoonlijkheid mee. Je kan verschillende kleinere printjes maken en een toffe canvas collage maken, of je kan de beste foto professioneel laten printen in poster formaat. Ideaal voor die kale witte muur in de slaapkamer!  Huis persoonlijker maken

DIY

Foto’s zijn niet de enige manier om je persoonlijkheid in uit te drukken. Door zelf decoratieve stukken of zelfs meubelstukken te creëren laat je op een heel andere manier toch een stukje van jezelf zien. Ga creatief aan de gang met die overgebleven stukken hout, of ga aan de slag met creatieve DIY projecten. Je bent helemaal vrij in de manier waarop je jezelf uit wilt drukken!

DIY persoonlijk maken huis

Muren

Jouw persoonlijkheid laat zich niet alleen zien in creativiteit, maar ook in jou persoonlijke smaak. Vertaal je persoonlijkheid door naar de kleuren of patronen op je muren. Een vrolijke roze wand in de woonkamer kan je woning al snel uniek maken. Of misschien juist een natuurlijk patroon voor de echte fan van boswandelingen. Kies iets wat goed voelt en waarvan jij denkt dat het bij jou pas. Als je het dan ook nog overheen laat komen met andere decoratieve materialen in je woning (accessoires, kussens, plaids etcetera) wordt het al snel een mooi geheel.

Lijstjes

Fotolijstjes misstaan in geen enkele woning. Of je ze nu vult met persoonlijke foto’s, creatieve uitingen of kunstwerken van de kinderen; het geeft de woning een persoonlijk tintje. Maak een mooie collage van tekeningen van de kinderen en hang ze aan de muren in de hal. Of ga voor een foto-thema door de hele woning heen, en lijst je beste vakantiefoto’s in. De invulling is helemaal aan jou!

Lijstjes interieur

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here