DELEN

Washi tape of masking tape; je hebt er waarschijnlijk al over gehoord. Dit is een soort plakband in vrolijke kleurtjes of met leuke motieven, waar je vrijwel alles mee versiert. Zelfs in je interieur kan je met washi tape aan de slag. Wat dacht je van een washi tape muur in de woonkamer of in je thuiskantoor? In dit artikel delen we vijf leuke washi tape ideeën voor in huis!

washi tape muur

1. Washi tape: quote op de muur

Wil jij jouw interieur een persoonlijke toets geven? Dat doe je makkelijk met een quote op de muur die helemaal bij jou past. Je kunt een persoonlijke muursticker laten ontwerpen, maar nog leuker is om zelf je quote samen te stellen met masking tape. Hier vind je nog meer tips om je huis persoonlijker te maken!

2. Washi tape muur: geometrische en beestige details

Washi tape op muur? Geometrische figuren en origami dieren zijn ontzettend hip in het interieur. Je kunt bijvoorbeeld het lievelingsdier van je kindje op de muur afbeelden. Een vogel op de woonkamermuur is ook heel leuk. Het vraagt een beetje geduld en heel wat masking tape, maar het resultaat mag er zeker zijn.

washi tape op muur

3. Fotokaders met washi tape

De meest originele manier om jouw foto’s, favoriete quotes en mooie tekeningen aan de muur te bevestigen: fotokaders met washi tape! Hiermee creëer je op een eenvoudige manier je eigen compositie. Ben je niet tevreden over het resultaat of uitgekeken op de kleur? Dan begin je gewoon opnieuw!

washi tape ideeën

4. Werkruimte organiseren met washi tape

Heb je nood aan meer organisatie en structuur op je werkplek? Met masking tape creëer je in no time een kalender of schema op je lege muur. Je kunt hierbij voor strak zwart gaan, maar iedere dag een andere kleur gebruiken is ook mogelijk. Alles is mogelijk met washi tape muur! Heb je toevallig reeds een whiteboard aan de muur hangen? Dan kan je dit perfect gebruiken als ondergrond voor je washi tape kalender of schema.

5. Een speelhoek voor de kinderen

Tenslotte kan je washi tape op muur aanbrengen om een speelhoek voor de kinderen te creëren. Een speelhoek in de woonkamer is bijvoorbeeld ideaal voor als je geen aparte speelkamer in huis hebt. Met masking tape baken je makkelijk een aparte speelhoek af: in de vorm van een huisje op de muur of een stad op de grond voor het wagenpark van je kleuter. Laat je creativiteit helemaal los!

washi tape voorbeelden

Zo, dit zijn vijf leuke washi tape voorbeelden. Washi tape heeft heel wat voordelen: het is eenvoudig in gebruik en je verwijdert het zonder problemen als je erop bent uitgekeken. Daarnaast is het makkelijk verkrijgbaar en helemaal niet duur. Wij zijn alvast fan van washi tape, jij ook?!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here