DELEN

Radiatoren hoeven allang niet meer lelijk te zijn. Probeerde je ze vroeger zo goed mogelijk weg te werken, tegenwoordig zijn het juist eyecatchers in je interieur. Dat heeft ook een goede reden, want het design van tegenwoordig is heel wat mooier dan voorheen. Ben jij benieuwd naar de nieuwste radiatoren? Check deze 8 voorbeelden van prachtige design radiatoren!

1. Rechthoekige buizen

Deze opvallende radiator is heel anders dan we gewend zijn. Het is een systeem van buizen die samen rechthoeken vormen. Zo ontstaat een prachtig geometrisch patroon, waardoor je de radiator als eyecatcher kunt toepassen midden in de ruimte.

Grijze buis radiator

2. Klassieke radiator

Dit is een echte klassieker: De radiator zoals die in de jaren ’70 en ’80 veel werd toegepast. Hoewel het model nu als verouderd te boek staat, wordt het toch weer veel gebruikt. Met name in het vintage en retro interieur past deze radiator namelijk prachtig!

Grote radiator klassiek

3. Industriële stijl

Deze radiator is uitgevoerd in de industriële stijl. Hij is voorzien van een matte coating die hem sterk laat lijken op de robuuste ijzeren modellen van vroeger. Gelukkig zit er onder dat jasje wel een moderne radiator, waardoor hij een heel stuk efficiënter is.

Industriele radiator

4. Moderne afwerking met luchtcirculatie

Deze radiator is van onderen strak modern afgewerkt. De bovenkant is voorzien van gleuven. Hierdoor kan de lucht van onderen worden aangezogen en aan de bovenkant gemakkelijk weer weg. De verwarming is daardoor buitengewoon efficiënt en zuinig.

Moderne radiator met beluchting

5. Kleurelement in de woonkamer

Wil jij nog graag een opvallend element in je woonkamer? Dan heb je vast nog niet gedacht aan de radiator. Toch kun je hier echt heel mooi mee werken. In deze woonkamer wordt vooral gewerkt met neutrale kleuren. Doordat de radiator opvallend paars is, werkt die als gaaf kleurelement in de ruimte.

Paarse radiator

6. Radiator met convectie

Deze radiator ziet er niet opvallend uit. Deze radiator heeft echter verborgen kwaliteiten, want hij heeft een goede convector. En dat maakt deze radiator toch bijzonder, want hij is erg efficiënt, zonder dat dat te zien is aan het uiterlijk. Op die manier heb je een mooi element in huis én bespaar je op je energiekosten.

Strakke moderne radiator

7. Strak en modern

Voor deze verticale radiator hoef je je absoluut niet te schamen. Hij is strak en modern vormgegeven. Hij past door zijn eenvoudige uitstraling ook prima in een minimalistisch interieur. Een klein nadeel is dat deze radiator wel erg mooi is, maar vaak iets minder efficiënt is uitgevoerd.

Verticale moderne radiator

8. Efficiënt en modern

Deze radiator combineert de moderne uitvoering met efficiëntie. Doordat het uiterlijk van de radiator geribbeld is, is het oppervlak groot. Daardoor kan er meer warmte aan de lucht worden afgegeven. Toch is het een mooie radiator, die goed past in de moderne en industriële woonstijl.

Verticale radiator

Radiatoren hoeven allang niet meer lelijk te zijn in huis. Je kunt ze prima afstemmen op je interieur. Heb jij een moderne of minimalistische woonstijl? Dan zijn daar prachtige, strakke modellen radiatoren voor te vinden. Voor een industriële woonstijl zijn er speciaal uitgevoerde radiatoren met een robuuste uitstraling. Kortom: hoe je ook woont en wat je ook zoekt, er is altijd een mooie radiator die erbij past.

DELEN
Vorig artikelWanneer is een beroepsaansprakelijkheidsverzekering aangeraden?
Volgend artikelHelp mijn hond blaft naar andere honden: 4 tips
Mijn naam is Judith, flexibele tekstschrijver en thuiswerker. Daarmee combineer ik mijn werk met het zorgen voor onze stoere dochter Esther, een kleine boef! Ik ben dol op het schrijven van allerlei soorten teksten over de meest uiteenlopende onderwerpen. Dat houdt het werk uitdagend en creatief. Ik heb twee websites in beheer: www.mamasopinternet.nl en www.meer-weten-over-eten.nl. Daarmee kan ik werken aan mijn twee grootste passies, namelijk alles over mama-zijn en over lekker en gezond eten!

1 REACTIE

  1. We zoeken een radiator voor een landelijke inrichting en dan denken we aan een verticale radiator. Mocht u andere ideeen hebben dan graag. Het lijkt wel of er geen radiatoren in landelijke huizen zitten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here