DELEN

Naar aanleiding van het coronavirus hebben veel werknemers maandenlang vanuit huis gewerkt. Nu, maar ook in de toekomst, verwachten veel mensen dit, met de voor- en nadelen vandien, te blijven doen. Waar de ene werknemer het heerlijk vond om wat extra tijd thuis te kunnen spenderen, vond de ander het echter vervelend om de hele dag aan huis gekluisterd te zitten. Keuze of geen keuze, een WIFI versterker is een vereiste. Waarom? Omdat de kwaliteit van jouw internet, bepalend is voor hoe jij het werken vanuit huis doorgaans ervaart. Niets is immers vervelender dan jouw motivatie die als een razende gaat, terwijl de WIFI ergens in 2008 is blijven hangen. Dít zijn de beste WIFI versterkers van 2020!

10toptest.nl, een onafhankelijke vergelijkingssite, vergelijkt door middel van 20 blogs per week, talloze producten. Dankzij 10toptest.nl neemt de kans op een miskoop aanzienlijk af, ben jij voorzien van uitgebreide reviews en het nodige vergelijkingsmateriaal, én ben je binnen no-time op de hoogte van de voor-en nadelen van ieder product door middel van de voor- en nadelen sectie.

Wat kan een WIFI versterker voor jou betekenen?

Wifi versterker kantoor

Door middel van een WIFI versterker wordt het signaal van je huidige draadloos internet, uitgebreid naar plaatsen in je woning waar je voorheen een minder sterk signaal had. Hierdoor kun je, ook indien je op de bovenverdieping inmiddels een home-office hebt ingericht, overal in je woning gebruik maken van dezelfde snelheid internet, waardoor je werkomstandigheden geoptimaliseerd worden. Wanneer je een WIFI versterker aanschaft, kun je letten op enkele tips en belangrijke kenmerken die verschillen per type, zoals het type, de snelheid, de extra functies, en ook niet geheel onbelangrijk, de prijs.

De 3 beste WIFI versterkers van 2020

1. TP-Link TL-WA850RE

Deze versterker zorgt ervoor dat de signaalsterkte van je draadloos internet verhoogd wordt. Dit toestel heeft een draadloze snelheid van 300Mbps, waardoor je een beter bereik zult ervaren in alle kamers van je woning. Daarnaast is het toestel uiterst compact, waardoor het ook nog eens weinig ruimte inneemt.

2. Netgear EX2700

Ook deze versterker is ideaal voor het vergroten van het bereik van je netwerk. De versterker bereikt snelheden tot 300Mbps en is, wederom dankzij het compacte design, ruimtebesparend. Voor deze WIFI versterker heb je slechts één vrij stopcontact nodig!

3. TP-Link RE200

Tot slot kwam ook deze versterker positief uit de test. Ook deze versterker is ideaal voor het vergroten van je Wifi bereik, doordat deze gebruik maakt van de Wireless AC technologie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here