DELEN

Wat zijn we er blij mee: het heerlijke weer buiten! Het zorgt voor een vakantiegevoel. Maar omdat we natuurlijk niet steeds van huis kunnen zijn, willen we dat vakantiegevoel ook thuis op kunnen wekken. Hoe? Door vrienden en familie uit te nodigen, en thuis te genieten, praten en tafelen. Gezelligheid! In deze blog lees je: dit zijn dé benodigdheden voor een zomerse party in huis.

De barbecue in de tuin

Geef je een feestje in de tuin? Dat wordt genieten! Daarbij is er natuurlijk wel een item dat echt niet mag ontbreken aan de party. Drie maal raden… De barbecue! Toch wel dé partymaker op een feest in de zomer, als het aan ons ligt. Vlees en groenten erop, stokbrood en drankjes ernaast, en de avond is binnen no time compleet. Wedden dat die tuin zó vol zit?

Barbecues zijn er uiteraard in allerlei vormen en maten te vinden. Van een simpele weggooi-variant, tot een luxere uitvoering met een groot formaat. Het is maar net wat jouw budget en de ruimte in je tuin toestaan. Maar geloof ons maar: een barbecue party kan vrijwel overal worden gegeven!

Zomerse party in huis? De barbecue mag niet ontbreken!

Voldoende serviesgoed

Hartstikke leuk dus, zo’n zomerse party in huis met een eetpartijtje erbij. Maar wat je daarbij al snel vergeet? Het serviesgoed! Om niet voor verrassingen te komen te staan, kun je dit juist maar beter goed inslaan voor een feestje. Wel zo handig natuurlijk.

Je kunt het dus ook wel zien als een ware essential voor een feestje. En vind je het wat overbodig om daarvoor extra porseleinen items in huis te halen? Dat is begrijpelijk, uiteraard. Gelukkig is er ook serviesgoed van bijvoorbeeld papier of bamboe te vinden. Easy en ook nog eens duurzaam! Zo ben je straks helemaal klaar voor dat feestje.

Verder lezen? De eetkamer inrichten: dit mag niet ontbreken!

Een ventilator doet wonderen

Staat het zweet je al op je voorhoofd bij het denken aan een zomerse party in huis? En ben je bang dat dit je gasten ook zal overkomen als het een erg hete dag wordt? No worries: daar zijn gelukkig oplossingen voor te bedenken. Zo doet de ventilator wonderen – of deze nu binnen staat of in de tuin.

De ventilator is misschien niet het meest mooie item in huis om je feest mee aan te kleden. Maar belangrijker is natuurlijk nog om te zorgen dat je gasten het zo comfortabel mogelijk hebben als ze bij jou zijn. Dat maakt dan ook dat je die ventilator best een ereplekje mag geven op dat feest. Zeker als er die dag helemaal geen wind staat!

Zet een ventilator in de tuin tegen de hitte - ook ideaal tijdens een feest

Gezellige lampjes

Hoewel het in deze maanden van het jaar natuurlijk langer licht blijft buiten, is de kans toch groot dat de zomerse party in huis eindigt als het al donker is. En dat zorgt voor niets meer dan een excuus om je uit te leven met de lampjes die je ophangt. Yes!

Zo wordt het er in de tuin een stuk gezelliger op als je bijvoorbeeld lichtslingers of kaarsjes een plek geeft. Ware sfeermakers op het feest! Of je nu kiest voor een basic look met eenvoudige lampjes, of juist uitpakt met felle kleuren en unieke designs. Aan jou de keus – en hoe dan ook op naar een topfeest. Genieten maar!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here