DELEN

Het jaar gaat snel. De lente is aangebroken en over een paar maanden staat ook de zomer alweer voor de deur. Vakanties worden geboekt, vrije dagen worden al opgenomen en voorbereidingen getroffen. Als ondernemer of andere gulle gever is dit geen slecht moment om vast stil te staan bij het kerstpakket. Of misschien ben je wel op zoek naar een origineel verjaardagscadeau. Ook dat kan natuurlijk in de vorm van een leuk, tijdloos kerstpakket. Het kan beter vast geregeld zijn, toch?

1. Een drankpakket

Wie maak je nu niet blij met een lekker flesje voor op de vrijdag of zaterdagavond. Het is niet voor niets dat drankpakketten altijd enorm populair zijn. Een pakket van sterke dranken voor de liefhebber, of een wijn en/of bier pakket dat iedereen bevalt. Maar ook non-alcoholische drankpakketten worden aangeboden. Een koffie of thee pakket bijvoorbeeld. Met verse smaakjes, koekjes en andere lekkere hapjes voor bij de koffie of thee.

2. Een landen thema pakket

Leuk en verrassend is het landen thema pakket. Een pakketje vol Italiaanse smaakbeleving bijvoorbeeld. Kan de ontvanger gezellig met de familie aan tafel, net zoals in Italië. Lekkere ingrediënten, pasta’s en een heerlijke fles rode wijn. Of wat dacht je van een Oosters, Spaans, Hollands of Aziatisch pakket? Zo sta je niet alleen stil bij de behoeften van de ontvanger, maar bij zijn of haar hele familie. Daarbij heeft er natuurlijk nog nooit iemand nee gezegd tegen het gratis vullen van de koelkast met lekkernijen. Natuurlijk ook super leuk voor een feestje of een verjaardag.

3. Een duurzaam pakket

Ook leuk en helemaal van deze tijd is een duurzaam pakket. Een kerstpakket vol duurzame producten. Je kan natuurlijk ook voor een Biologisch of Fair trade pakket kiezen. Je kan uit tientallen producten de leukste combinatie kiezen voor jouw kerstpakket. Het leuke van dit duurzame pakket is dat het niet perse als kerstpakket gegeven hoeft te worden. De diversiteit en tijdloosheid van zo’n pakket maakt het ook bij uitstek geschikt als een leuke giveaway. Heb je meteen een origineel relatiegeschenk of verjaardagscadeau te pakken.

4. Een buiten pakket

In een buiten pakket staat het buitenleven centraal. Om die reden is dit pakket niet alleen erg leuk voor de kerst, maar ook een origineel verjaardagscadeau. Of gewoon, om iemand even te verrassen. Een super leuk pakket tijdens een verjaardag in de zomer bijvoorbeeld. Kun je meteen samen genieten van alle leuke spulletjes die erin zitten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here