DELEN

Superfoods; een hype of een trend? Gojibessen, chiazaad, lijnzaad of cranberries. Is het eten van superfoods een hype, en waait het over een jaar weer over en laten we het in de winkels weer links liggen? Of is het een trend dat zich doorzet op het gebied van onbewerkte voedingsmiddelen en blijft het een middel om af te vallen en meer energie te krijgen?

Hype of trend?

Of het nu een hype of een trend is; voor Bas Boer Noten een reden om op de vraag van de markt in te spelen. BasBoerNoten is al vanaf 1974 specialist op gebied van noten; vers gebrande, ongebrande, notenmixen, pitten, gedroogd fruit, muesli en superfood. Bas Boer Noten is niet alleen te vinden op 8 verschillende weekmarkten in Zuid-Holland, ook hebben ze ook webshop en leveren ze niet alleen aan de particulier, maar ook aan (horeca) ondernemer, bakker, chef-kok, retailer of foodspecialist. Bas Boer Noten stelt hoge eisen aan hun service en producten en staat voor een snelle levering binnen 24 uur, de beste kwaliteit aan producten en een ruim assortiment.

Modulaire magazijnsysteem

Juist daarom is het zo belangrijk dat Bas Boer Noten steeds weer kan inspelen op de vraag van de klanten. En dat vraagt weer een juist magazijnsysteem om zo snel en optimaal mogelijk te voorzien in de behoefte van de klant en dat ze kunnen blijven waarborgen waar zij voor staan.
Bas Boer Noten is overtuigd. Modulaire magazijnsystemen van Multitube kenmerken zich door grote flexibiliteit. De magazijnrekken zijn eenvoudig en snel te monteren en zo kun je de rekken makkelijk zelf verkleinen of juist uitbreiden. De speciale stellingbakken zijn ideaal voor de voorraad van kleine onderdelen of kleine artikelen.
Magazijnen kunnen snel opnieuw ingericht worden door legborden, geleidingsrails en wieltjesrails toe te voegen of te verplaatsen. Legbordstellingen zijn heel makkelijk te veranderen in doorrolstellingen of andersom. Elk magazijn – of deze nu groot is of klein – is met een modulair systeem steeds weer opnieuw aan te passen aan de veranderende vraag en aanbod, of aan de veranderende seizoenen. In drukke tijden is dit systeem een goed systeem waarmee je veel geld kunt besparen.

Of het nu en hype of een trend is; op deze manier kun jij altijd je voorraad in je magazijn op peil houden en blijven voldoen aan de vraag van je klanten! En zo waarborg jij altijd waar je voor staat!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here