DELEN

Iedereen herinnert zich nog dat eerste gebroken hart. Het grote verdriet dat ermee gepaard ging en het gevoel alsof de wereld zou vergaan. Al die tranen die je vergoten hebt om die ene jongen of dat ene meisje.  En elke keer opnieuw ervaar je dit gevoel wanneer je liefdesverdriet hebt. Het is dan ook een van de moeilijkste soorten verdriet om mee om te gaan. Een relatie die verbroken wordt, om welke reden dan ook, is een stukje van je leven dat je moet afsluiten. Bovendien zorgt het er ook voor dat je jezelf weer moet leren kennen als persoon op zich, en niet als persoon in een koppel met iemand anders.  Een nieuw levenshoofdstuk starten is niet zo vanzelfsprekend. Gelukkig lees je hier hoe je toch weer uit die liefdesverdrietput kan klimmen.

Schade inhalen!

Hoe fijn je relatie misschien ook geweest is, er zijn toch altijd dingen die je mist wanneer je een relatie hebt. Uitgaan met je vriendinnen bijvoorbeeld, of een hele dag in je pyjama in de zetel hangen met chocola en koekjes. Nu is het moment om je schade in te halen, want je hoeft met niemand meer rekening te houden. Bekijk het dus ook vooral op die kant: wat liep allemaal niet goed in de relatie? Wat heb je allemaal gemist? Blijven piekeren over alles wat je verloren hebt, maakt het erg moeilijk to move on. Dus haal je meest comfy pyjama dus maar uit de kast en hou een Disney – of chickflickmarathon. En sms meteen je favoriete vriendinnen om een ladiesnight in stijl te organiseren. Jij bent terug vrij en klaar om ervan te genieten dus laat die cocktails maar komen!

Schade inhalen!

Hoogtepunten bereiken

Seks met twee is uiteraard fijn, maar seks alleen kan ook heel bevrijdend zijn. Wanneer je een relatie hebt is soloseks vaak een beetje taboe. Nu jij terug single bent, kan je je helemaal laten gaan. Elk orgasme zal ervoor zorgen dat jij je weer beter voelt, en je leert je lichaam meteen nog wat beter kennen voor wanneer je een nieuwe sekspartner vindt. Dat kan je toekomstige sensuele plannen alleen maar verbeteren! Probeer hierbij zeker eens wat sextoys, niets is te gek. Denk aan wat toffe bdsm speeltjes zoals handboeien, of geniet op je eentje met een Satisfyer Pro. Sextoys zorgen voor ongekende hoogtepunten en je hoeft geen rekening te houden met iemand anders, ideaal toch?!

Zoek nieuwe ervaringen op

Er is geen betere manier om oude herinneringen te lijf te gaan dan door er nieuwe te maken. Probeer dus eens nieuwe dingen uit. Dit kan je alleen doen, samen met vriendinnen, of misschien wel met een groep nieuwe mensen? Je kan bijvoorbeeld een nieuwe hobby uitoefenen, op reis gaan naar een plek waar je nog nooit geweest bent of een nieuwe garderobe aanschaffen. Door op zoek te gaan naar je nieuwe “ik” leer je sowieso bij over jezelf en doe je gegarandeerd toffe ervaringen op. Bovendien is de kans groot dat je er ook een hoop nieuwe mensen door leert kennen. Nieuwe vrienden om de wereld mee te verkennen, maar wie weet ook een nieuwe liefde? 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here